Välbesökt chefsutvecklingsdag med årets talare Lisa Ekström

2017-09-29

Under fredagen arrangerade Västerviks kommun en utvecklingsdag för cirka 150 chefer och talare var Lisa Ekström, en inspirerande föredragshållare inom ledarskap och förändringsarbete.

Lisa Ekström föredragshållare

Västerviks kommuns chefsutvecklingsprogram innehåller flera utbildningstillfällen per år. Träffarna har fokus på att inspirera, utveckla och utbilda. Dagens talare Lisa Ekström - med ett förflutet inom bland annat SAS och utsedd till årets talare 2014 - höll ett uppskattat föredrag med rubriken "Förändringsarbete - att leda i förändring".