Timplan, Restaurang och livsmedelsprogrammet

Gymnasiegemensamma ämnen 600 poäng

Årskurs 1

Årskurs 2

Årskurs 3

Engelska 5 100 poäng    
Historia 1a1     50 poäng
Idrott och hälsa 1 50 poäng 50 poäng  
Matematik 1a 100 poäng    
Naturkunskap 1a1     50 poäng
Religionskunskap 1     50 poäng
Samhällskunskap 1a1     50 poäng
Svenska 1/Svenska som andraspråk 1 100 poäng    

 

Gymnasiegemensamma ämnen - Behörighetskurser 300 poäng

Årskurs 1

Årskurs 2

Årskurs 3

Engelska 6   100 poäng  
Svenska 2/Svenska som andraspråk 2   100 poäng  
Svenska 3/Svenska som andraspråk 3     100 poäng

 

Programgemensamma ämnen 400 poäng

Årskurs 1

Årskurs 2

Årskurs 3

Hygien 50 poäng 50 poäng  
Livsmedels- och näringskunskap 1 50 poäng 50 poäng  
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel 100 poäng    
Service och bemötande 1 50 poäng 25 poäng 25 poäng

 

Inriktningsgemensamma ämnen 300 poäng

Årskurs 1

Årskurs 2

Årskurs 3

Mat och dryck i kombination     100 poäng
Matlagning 1 100 poäng    
Servering 1 100 poäng    

 

Programfördjupning 900 poäng

Årskurs 1

Årskurs 2

Årskurs 3

Barteknik     100 poäng
Drycker och ansvarsfull alkoholservering   100 poäng  
Entreprenörskap     100 poäng
Matlagning – specialisering     100 poäng
Matlagning 2   100 poäng  
Matlagning 4     100 poäng
Arrangemang     100 poäng
Matsalshantverk     100 poäng
Servering 2   100 poäng  

 

Gymnasiearbete 100 poäng

Årskurs 1

Årskurs 2

Årskurs 3

Gymnasiearbete     100 poäng

 

 Individuellt val 200 poäng

Årskurs 1

Årskurs 2

Årskurs 3

Individuellt val    100 poäng 100 poäng
Sidan senast granskad den 27 december 2023