Timplan, Restaurang och livsmedelsprogrammet
Gymnasiegemensamma ämnen 600 poäng |
Årskurs 1 |
Årskurs 2 |
Årskurs 3 |
Engelska 5 | 100 poäng | ||
Historia 1a1 | 50 poäng | ||
Idrott och hälsa 1 | 50 poäng | 50 poäng | |
Matematik 1a | 100 poäng | ||
Naturkunskap 1a1 | 50 poäng | ||
Religionskunskap 1 | 50 poäng | ||
Samhällskunskap 1a1 | 50 poäng | ||
Svenska 1/Svenska som andraspråk 1 | 100 poäng |
Gymnasiegemensamma ämnen - Behörighetskurser 300 poäng |
Årskurs 1 |
Årskurs 2 |
Årskurs 3 |
Engelska 6 | 100 poäng | ||
Svenska 2/Svenska som andraspråk 2 | 100 poäng | ||
Svenska 3/Svenska som andraspråk 3 | 100 poäng |
Programgemensamma ämnen 400 poäng |
Årskurs 1 |
Årskurs 2 |
Årskurs 3 |
Hygien | 50 poäng | 50 poäng | |
Livsmedels- och näringskunskap 1 | 50 poäng | 50 poäng | |
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel | 100 poäng | ||
Service och bemötande 1 | 50 poäng | 25 poäng | 25 poäng |
Inriktningsgemensamma ämnen 300 poäng |
Årskurs 1 |
Årskurs 2 |
Årskurs 3 |
Mat och dryck i kombination | 100 poäng | ||
Matlagning 1 | 100 poäng | ||
Servering 1 | 100 poäng |
Programfördjupning 900 poäng |
Årskurs 1 |
Årskurs 2 |
Årskurs 3 |
Barteknik | 100 poäng | ||
Drycker och ansvarsfull alkoholservering | 100 poäng | ||
Entreprenörskap | 100 poäng | ||
Matlagning – specialisering | 100 poäng | ||
Matlagning 2 | 100 poäng | ||
Matlagning 4 | 100 poäng | ||
Arrangemang | 100 poäng | ||
Matsalshantverk | 100 poäng | ||
Servering 2 | 100 poäng |
Gymnasiearbete 100 poäng |
Årskurs 1 |
Årskurs 2 |
Årskurs 3 |
Gymnasiearbete | 100 poäng |
Individuellt val 200 poäng |
Årskurs 1 |
Årskurs 2 |
Årskurs 3 |
Individuellt val | 100 poäng | 100 poäng |