Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Ta chansen att anmäla dig som utställare på jobb- och utbildningsmässan den 12 september

2024-06-12

Planeringen för Västerviks kommuns nya jobb- och utbildningsmässa är i full gång! Mässan går av stapeln den 12 september i Bökensveds Sporthall och vänder sig till lokala arbetsgivare, utbildningsanordnare, rekryterings- och bemanningsföretag som vill komma i kontakt med framtida medarbetare och potentiell arbetskraft. Gör som bland andra Kriminalvården, Pentronic, Elfa, Ica Maxi och Gamleby folkhögskola - delta som utställare! Gör din anmälan senast den 1 juli. 

På mässan kan utställande arbetsgivare och utbildningsanordnare skapa relationer för framtida rekryteringsbehov och karriärval. Besöksmålgrupp för mässan är arbetssökande, karriärväxlare, elever och studenter. Årskurs nio i Västerviks kommunala grundskolor kommer besöka mässan samt alla avslutningsklasser på Västerviks gymnasium.

Detta är en fantastisk möjlighet att inspirera och motivera till karriärval, samt stärka kompetensförsörjningen genom personliga möten, säger Elisabet Sjöstrand, projektledare.

På bilden syns delar av mässans arbetsgrupp. Det är representanter från Campus Västervik, Komvux, Region Kalmar län, näringslivsavdelningen på Västerviks kommun och Västerviks gymnasium. Tillsammans planerar de för en mässa som möter framtidens behov och möjliggör för lokala arbetsgivare att hitta framtida talanger!

Fakta Jobb- och utbildningsmässan

Datum: Torsdag 12 september
Tid: Klockan 13-18
Plats: Sporthallen, Bökensved, Västervik
Pris: Mässan är helt kostnadsfri
Sista anmälningsdatum: 1 juli 

Läs mer om jobb- och utbildningsmässan och gör din anmälan på www.vastervik.se/jobbochutbildningsmassan

Sidan senast granskad den 12 juni 2024