Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Västervik Resorts VD Tommy Abrahamsson slutar, ny rekrytering inleds

2024-10-03

Tommy Abrahamsson, verkställande direktör på kommunägda Västervik Resort AB, har under torsdagen meddelat sina medarbetare och arbetsgivare att han har sagt upp sig.

Tommy Abrahamsson började som VD på Västervik Resort under 2021 och har därmed varit chef för bolaget under ungefär tre år.

Ordförande i resortbolaget, Jon Sjölander, Moderaterna, kommenterar Tommys tid i Västervik Resort AB:

Vi från styrelsen vill tacka Tommy för att han genom sitt otroliga driv och strategiska tänkande tagit bolaget till nästa nivå. Han har därmed har lagt grunden för nya framgångar och framtida tillväxt med målet att vara ledande i branschen, säger styrelseordförande Jon Sjölander.

Tommy Abrahamsson har fått ett nytt jobberbjudande som han känner att han inte kan tacka nej till och har också lämnat en kommentar:

Det är med blandade känslor jag säger upp mig från Västervik Resort AB då jag trivts otroligt bra och haft så många fantastiska kollegor att jobba med. Jobbet har varit väldigt roligt och vi har lyckats genomföra väldigt mycket på kort tid.  

Jag vill också passa på att tacka ägarna och styrelsen för det goda samarbete och den gemensamma tron på utveckling av Resorten som vi tillsammans jobbat för. Slutligen vill jag också tacka kollegorna i koncernledningsgruppen för denna tid, säger Tommy Abrahamsson, avgående VD på Västervik Resort AB.

Nu inleder Västervik Resort AB en rekryteringsprocess för att hitta Tommy Abrahamssons ersättare.

Läs mer om Västervik Resort på bolagets egen webbsida: www.vastervikresort.se

Sidan senast granskad den 3 oktober 2024