Projektrapporter
Miljö- och byggnadskontoret jobbar till viss del i projektform när vi utför kontroller på livsmedelsverksamheterna. Det betyder att vi gör besök hos en viss typ av verksamhet eller kontrollerar vissa områden inom projektets ramar. De större projekten redovisas i form av rapporter.
Rapporter från livsmedelstillsynen 2021
Rapporter från livsmedelstillsynen 2018
- Tillsynsprojekt Kontrollköp av tobaksvaror (pdf, 466 kB)
- Kontrollprojekt Norovirus och personalhygien (pdf, 529 kB)
- Kontrollprojekt Rengöringskontroll i tillagningskök (pdf, 172 kB)
Rapporter från livsmedelstillsynen 2017
- Kontrollprojekt Temperatur i mottagningskök inom vård och omsorg (pdf, 445 kb)
- Kontrollprojekt Varmhållning på restaurang (428 kB)
- Projektrapport Provtagning av egengjorda kalla såser och röror (1,2 MB)
Rapporter från livsmedelstillsynen 2016
- Projekt Temperatur i butik (pdf, 388 kB)
- Kontrollprojekt: Revision restauranger och gatukök (pdf, 244 kB)
- Kontrollprojekt Livsmedelsinformation på caféer (pdf, 386 kB)
- Kontrollprojekt Temperatur i tillagningskök på skolor, förskolor och särskilda boenden (pdf, 150 kB)
Rapporter från livsmedelstillsynen 2015
- Kontrollprojekt Mottagningskök (pdf, 355 kB)
- Tillsynsprojekt Revision av restauranger (pdf, 335 kB)
- Kontrollprojekt: Viktig information om maten du äter (pdf, 881 kB)
- Viktig information om maten du äter, kortversion (pdf, 1956 kB)
Rapporter från livsmedelstillsynen 2014
Rapporter från livsmedelstillsynen 2013
- Tillsynsprojekt Caféer (pdf, 203 kB).
- Tillsynsprojekt Tobak och folköl (pdf, 464 kB).
- Kontrollprojekt Redlighet (pdf, 277 kB).
Rapporter från livsmedelstillsynen 2012